Skip to main content
Transportfirma

Kurerkørsel med omtanke

KF Transport er et moderne transportfirma med mange års erfaring indenfor specialtransport og distribution af alle typer gods. Med et hold af dygtige og dedikerede medarbejdere kan vi hjælpe dig med at varetage enhver transportopgave – og vi fragter i hele landet.

KF Transport

Hos KF Transport ved vi, at det kan være en vanskelig og uoverskuelig beslutning at vælge den rette partner til at udføre lige netop din transportopgave. Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre valget lettere. Hos KF Transport er du i sikre hænder, og vi giver os tid til at sætte os ind i dine behov. Vi hjælper dig med at danne et overblik over de forskellige muligheder, du har for at få udført din opgave.

Vi hos KF Transport har et bredt udvalg af udstyr tilgængeligt, hvilket gør os i stand til at løse enhver type opgave. Det gælder også komplicerede opgaver med specialtransport, hvor temperaturfølsomme objekter skal sendes afsted. Derudover er vi et transportfirma med stor erfaring indenfor kurerkørsel af ukurante gods. Uanset opgavens størrelse står vi klar til at hjælpe dig.

EKSPERTISE

Vi behandler ofte særtransport

Hurtig levering

Vi sørger for dag-til-dag-levering

Høj service

Vi giver os tid til dig og sætter os ind i dine behov

Privat og ehrverv

Vi leverer både til virksomheder og private

Transport og levering til hele Danmark

Som transportfirma dækker vi alle hjørner og kanter af Danmark. Det betyder også, at vi tilbyder dag-til-dag-levering, hvilket vil sige, at vores fragtmænd sørger for, at levering og transport foregår samme dag, eller når det passer dig.

Når du vælger os som dit transportfirma, får du tryghed og garanti for, at vi altid afhenter dine varer indenfor det aftalte tidsrum og leverer dem til den aftalte tid.

Kontakt os, og hør mere om vores distributionskørsel

Vil du gerne have et tilbud på en konkret opgave? Eller ønsker du yderligere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med distributionskørsel og transportservice? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Giv os et kald på tlf. +45 31 32 07 17, skriv til vores mail info@koelogfrys.dk eller udfyld vores kontaktformular.