Skip to main content
Karriere

Søg job hos KF Transport

Vi har på nuværende tidspunkt ingen direkte jobopslag, men du er altid velkommen til at læse mere om hvad vi tilbyder, samt hvad vi søger i en fremtidig kollega.

Vi søger løbende medarbejdere inden for spedition, logistik, salg og administration. 

Vi forventer generelt, at du har nogle års erhvervserfaring og viden inden for et eller flere af de nævnte områder, men der er ikke et krav for at sende os en ansøgning. 

Vi kan tilbyde
Sikkerhed
LØN EFTER OVERENSKOMSTEN
GRUNDIG OPLÆRING
HØJ TRIVSEL OG GODT ARBEJDSMILJØ
SAMMENHOLD, SAMARBEJDE OG STØTTE
ATRAKTIVE MEDARBEJDERGODER

ER DU INTERESSERET?

SEND EN ANSØGNING I NEDENSTÅENDE FORMULAR

VI ER ALTID PÅ UDKIG EFTER DYGTIGE MEDARBEJDERE

FORVENTNINGERNE TIL DIG SOM KOLLEGA

VI forventer også, at du kan skriver og taler godt dansk og gerne et eller flere andre fremmedsprog. Vi forventer også, at du er lærenem og er god til at fastholde overblikket, selv når dhar travlt. Kig på vores ledige stillinger. Måske har vi et job til dig. Du er også altid velkommen til at søge uopfordret, hvis der ikke lige er et aktuelt stillingsopslag, der passer til dig. 

Udfyld formularen

Vi vender hurtig tilbage.

    Vi dækker hele landet fra dag til dag

    Med vores samarbejdspartnere har vi terminaler rundt i hele landet, så vi kan få dækket alle hjørner og kanter af Danmark. Det betyder også, at vi tilbyder dag-til-dag-levering, hvilket vil sige, at når du vælger os som dit transportfirma, er du sikker på, at dit gods kommer frem allerede dagen efter afhentning.