Godstransport

Hos KF Transport er vi specialiseret i at levere alle former for ukurant gods og stykgods. Du kan derfor være sikker på tryg og hurtig levering, når du overlader dit gods til os. Vi tilbyder afhentning og levering af dit gods allerede næste dag, uanset hvor i landet du befinder dig.

EKSPERTISE

Vi behandler ofte særtransport

HURTIG LEVERING

Vi sørger for dag-til-dag-levering

HØJ SERVICE

Vi giver os tid til dig og sætter os ind i dine behov

PRIVAT OG ERHVERV

Vi leverer både til virksomheder og private

Specialtransport af alle typer af gods i små og store partier

Hos KF Transport står vi klar til at hjælpe dig, når du mangler et transportfirma til at transportere dit gods. Stykgods er forsendelser på over 20 kg., som eks. vinduer, motorer, dæk, møbler og cykler. Du kan sende dit gods i både små og store partier.

Vi sørger også for palletransport af dit større partigods, så håndteringen af dit gods bliver lettere og mere effektivt. På denne måde kan du være sikker på, at dit gods kommer sikkert frem. Vi ved, at høj leveringskvalitet er vigtigt for både det danske erhverv samt private. Derfor sikrer vi en effektiv og fleksibel godstransport i hele Danmark.

KF Transport fragter dit gods sikkert frem

KF Transport er det sikre valg, når du har behov for fleksibel, regelmæssig og præcis godstransport. Vores chauffører sørger for, at dit gods bliver leveret i sikker stand og til den aftalte tid. Når du vælger os som transportfirma, er dit gods vores ansvar, og derfor har vi stor fokus på sikkerheden – både for din og vores chaufførers skyld. Vi arbejder derfor hver dag hårdt for at opretholde vores ekspertise i godstransport, så vi kan garantere dig de bedste og sikreste betingelser.

Vi dækker hele landet fra dag til dag

Med vores samarbejdspartnere har vi terminaler rundt i hele landet, så vi kan få dækket alle hjørner og kanter af Danmark. Det betyder også, at vi tilbyder dag-til-dag-levering, hvilket vil sige, at når du vælger os som dit transportfirma, er du sikker på, at dit gods kommer frem allerede dagen efter afhentning.

Vores transportfirma er klar til at hjælpe dig

Hos KF Transport prioriterer vi den personlige kontakt til vores kunder. Vi giver os derfor tid til at sætte os ind i dine behov og ønsker. Det er vigtigt for os, at transport og levering foregår på dine præmisser, så du føler dig sikker, når du sender dit gods afsted med os.

Kontakt os, og hør mere om vores godstransport

Vil du gerne have et tilbud på en konkret opgave? Eller ønsker du yderligere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med godstransport? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Giv os et kald på tlf. +45 31 32 07 17, skriv til vores mail info@koelogfrys.dk eller udfyld vores kontaktformular.

KF Transport kører i hele Danmark – også med dag-til-dag-levering

Ekspertise

Vi behandler ofte særtransport

Høj service

Vi giver os tid til dig og sætter os ind i dine behov

Hurtig levering

Vi sørger for dag-til-dag-levering

Privat og erhverv

Vi leverer både til virksomheder og private

Scroll til toppen

KOntakt

Vi svarer normalt indenfor 24 timer

Track & trace

Indtast dit ordrenr, så klarer vi resten


Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.