Skip to main content
Distributionskørsel

PROFESSIONEL DISTRIBUTIONSKØRSEL OG KURERKØRSEL I HELE DANMARK

Hvis du har brug for at få transporteret noget nu og her, eller hvis du har brug for distributionskørsel af paller eller andet gods, så står vi klar til at hjælpe. Hos KF Transport tilbyder vi professionel kurerkørsel og distributionskørsel til private og erhverv.

Vi er beliggende på Sjælland, men vi har samarbejdspartnere med terminaler rundt i hele landet, hvilket betyder at vi dækker alle hjørner og kanter af Danmark. Vores distributionsruter løber gennem hele Danmark, og vi garanterer dag-til-dag-levering med vores kurerservice.

EKSPERTISE

Vi behandler ofte særtransport

Hurtig levering

Vi sørger for dag-til-dag-levering

Høj service

Vi giver os tid til dig og sætter os ind i dine behov

Privat og ehrverv

Vi leverer både til virksomheder og private

Din foretrukne kurerkørsel

Hos KF Transport er vores mål at være dit foretrukne valg, når du har brug for kurerkørsel eller distributionskørsel. Vi tilbyder alle former for levering inden for kurerkørsel og distributionskørsel, og med os som din leveringspartner er du garanteret fast levering, afhentning og pris.

Vi tilbyder flere forskellige muligheder for distributionskørsel, som kan foregå i både varebiler, liftbiler og lastbiler, og vi hjælper blandt andet vores kunder med transport af paller, pakker og gods i alle størrelser.

En af vores vigtigste værdier er den personlige kontakt med vores kunder, da vi mener, at det er med til at skabe det bedste samarbejde. Vi giver os derfor altid god tid til at sætte os ind i dine behov og ønsker, så vi kan finde den bedste løsning på din opgave.

Kontakt os, og hør mere om vores distributionskørsel

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller ønsker du at få et tilbud på din opgave? Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med levering.

Ring til eller skriv en mail for professionel og sikker transport af dine varer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi dækker hele landet fra dag til dag med kurerservice

Med vores samarbejdspartnere har vi terminaler rundt i hele landet, så vi kan få dækket alle hjørner og kanter af Danmark. Det betyder også, at vi tilbyder dag-til-dag-levering, hvilket vil sige, at når du vælger os som din kurerservice, er du sikker på, at dine varer kommer frem allerede dagen efter afhentning.

Selvom vi garanterer hurtig levering, kan du altid forvente en høj sikkerhed og beskyttelse af dine varer, når vælger vores transportservice. Vores chauffører har stor faglig ekspertise inden for distributionskørsel af alle typer varer og er kendte på de danske veje.