KF Transport hjælper dig med præcis og hurtig distributionskørsel i hele Danmark. Vi sørger for, at dine varer kommer sikkert frem til det aftalte tidspunkt.


kontakt

EKSPERTISE

Vi behandler ofte særtransport


HURTIG LEVERING

Vi sørger for dag-til-dag-levering


HØJ SERVICE

Vi giver os tid til dig og sætter os ind i dine behov


PRIVAT OG ERHVERV

Vi leverer både til virksomheder og private

Professionel distributionskørsel af paller og gods

Hos KF Transport ønsker vi at være dit foretrukne valg, når det gælder distributionskørsel. Vi tilbyder kurerservice til både private og virksomheder, som har behov for et præcist leveringstidspunkt samt faste ruter. Vores distributionsruter løber gennem hele Danmark, hvor vi hver dag sender chauffører ud på vejene med levering af alt fra mindre forsendelser af paller til større partier af gods.

KF Transport håndterer alle former for levering inden for kurerservice. Vi hjælper derfor både med transport af paller, pakker og gods i alle størrelser. Vi tilbyder også flere muligheder for distributionskørsel, som kan foregå i varebiler, liftbiler og lastbiler. Med KF Transport som dit valg af distributionskørsel er du altid sikker på fast levering, afhentning og pris.

Vi dækker hele landet fra dag til dag med kurerservice

Med vores samarbejdspartnere har vi terminaler rundt i hele landet, så vi kan få dækket alle hjørner og kanter af Danmark. Det betyder også, at vi tilbyder dag-til-dag-levering, hvilket vil sige, at når du vælger os som din kurerservice, er du sikker på, at dine varer kommer frem allerede dagen efter afhentning.

Selvom vi garanterer hurtig levering, kan du altid forvente en høj sikkerhed og beskyttelse af dine varer, når vælger vores transportservice. Vores chauffører har stor faglig ekspertise inden for distributionskørsel af alle typer varer og er kendte på de danske veje.

KF Transport er klar til at hjælpe dig

Hos KF Transport prioriterer vi den personlige kontakt med vores kunder, da vi tror på, at den gode relation skaber det bedste samarbejde. Vi giver os derfor tid til at sætte os ind i dine behov og ønsker. Det er vigtigt for os, at transport og levering foregår på dine præmisser, så du føler dig sikker, når du відеоредактор скачати безкоштовно sender dine varer afsted med os.

Kontakt os, og hør mere om vores distributionskørsel

Vil du gerne have et tilbud på en konkret opgave? Eller ønsker du yderligere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med distributionskørsel norton antivirus crack og transportservice? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Giv os et kald på tlf. +45 31 32 07 17, skriv til vores mail info@koelogfrys.dk eller udfyld vores kontaktformular.

KF Transport kører i hele Danmark – også med dag-til-dag-levering

 

Ekspertise

Vi behandler ofte særtransport


Høj service

Vi giver os tid til dig og sætter os ind i dine behov


Hurtig levering

Vi sørger for dag-til-dag-levering


Privat og erhverv

Vi leverer både autotune torrent til virksomheder og private


kontakt

Scroll til toppen

KOntakt

Vi svarer normalt indenfor 24 timer

Track & trace

Indtast dit ordrenr, så klarer vi resten


Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.