Lager

Har du brug for mere opbevaringsplads og er på udkig efter et stort lager? Hos KF Transport har vi lager til leje, hvor du trygt og sikkert kan opbevare dine varer. 


kontakt

EKSPERTISE

Vi behandler ofte særtransport


HURTIG LEVERING

Vi sørger for dag-til-dag-levering


HØJ SERVICE

Vi giver os tid til dig og sætter os ind i dine behov


PRIVAT OG ERHVERV

Vi leverer både til virksomheder og private

Lager til leje hos KF Transport

Som din virksomhed vokser eller ændrer sig, får du måske behov for mere opbevaringsplads til dine varer. KF Transport vil gerne hjælpe dig med at løse dette problem. Vi har derfor lager til leje til virksomheder og private, som har behov for at opbevare deres varer et sikkert sted. 

Alsidige lagre udlejes

Hvad end du søger mindre eller større lager til leje, kan KF Transport hjælpe dig godt på vej. Vi har fokus på dine behov, uanset om det er et specifikt krav til loftshøjde eller antal fallout 4 preload unlock kvadratmeter. Vi ønsker at hjælpe dig med at finde det helt rette lagerlokale, der lever op til lige netop dine krav og specifikke behov. Fælles for alle vores udlejninger af lagerlokaler er, at vi sætter alt ind for at hjælpe dig, når du lejer hos os.

KF Transport råder over:

2000 kvm lager

3 ramper

1 indkørselsport

Vi sørger for sikkerheden

Hos KF Transport vægter vi sikkerhed højest, og du kan derfor føle dig ganske tryg, når du lejer lagerplads hos os. Vi garanterer nemlig, at dine varer opbevares sikkert. Dit elcomsoft phone password breaker registration code lagerlokale vil derfor altid være aflåst, så kun du har adgang til dine varer.

Kontakt os, og hør mere om vores lager til leje

Hvis du sidder og mangler lagerplads, eller har yderligere spørgsmål til vores udvalg af lagerlokaler, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så finder vi det lager, som passer zbrush free download full version with crack til dine behov. Kontakt os ved at give os et kald på tlf. +45 31 32 07 17, skrive til vores mail info@koelogfrys.dk eller udfyld vores kontaktformular.

KF Transport kører i hele Danmark – også med dag-til-dag-levering

 

Ekspertise

Vi behandler ofte særtransport


Høj service

Vi giver os tid til dig og sætter os ind i dine behov


Hurtig levering

Vi sørger for dag-til-dag-levering


Privat og erhverv

Vi leverer både til virksomheder og private


kontakt

Scroll til toppen

KOntakt

Vi svarer normalt indenfor 24 timer

Track & trace

Indtast dit ordrenr, så klarer vi resten


Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.