Skip to main content
Lager

Lager til leje hos KF Transport

Har du brug for mere opbevaringsplads og er på udkig efter et stort lager? Hos KF Transport har vi lager til leje, hvor du trygt og sikkert kan opbevare dine varer. 

Som din virksomhed vokser eller ændrer sig, får du måske behov for mere opbevaringsplads til dine varer.

KF Transport vil gerne hjælpe dig med at løse dette problem. Vi har derfor lager til leje til virksomheder og private, som har behov for at opbevare deres varer et sikkert sted. 

Alsidige lagre udlejes

Hvad end du søger mindre eller større lager til leje, kan KF Transport hjælpe dig godt på vej. Vi har fokus på dine behov, uanset om det er et specifikt krav til loftshøjde eller antal kvadratmeter. Vi ønsker at hjælpe dig med at finde det helt rette lagerlokale, der lever op til lige netop dine krav og specifikke behov. Fælles for alle vores udlejninger af lagerlokaler er, at vi sætter alt ind for at hjælpe dig, når du lejer hos os.

KF Transport råder over:

  • 2000 kvm lager
  • 3 ramper
  • 1 indkørselsport

EKSPERTISE

Vi behandler ofte særtransport

Hurtig levering

Vi sørger for dag-til-dag-levering

Høj service

Vi giver os tid til dig og sætter os ind i dine behov

Privat og ehrverv

Vi leverer både til virksomheder og private

Vi sørger for sikkerheden

Hos KF Transport vægter vi sikkerhed højest, og du kan derfor føle dig ganske tryg, når du lejer lagerplads hos os. Vi garanterer nemlig, at dine varer opbevares sikkert. Dit lagerlokale vil derfor altid være aflåst, så kun du har adgang til dine varer.

Kontakt os, og hør mere om vores distributionskørsel

Vil du gerne have et tilbud på en konkret opgave? Eller ønsker du yderligere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med distributionskørsel og transportservice? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre mere. Giv os et kald på tlf. +45 31 32 07 17, skriv til vores mail info@koelogfrys.dk eller udfyld vores kontaktformular.