Skip to main content
Køletransport

Køletransport af temperaturfølsomme varer

Dag-til-dag-levering i hele Danmark

Hos KF Transport tilbyder vi køletransport i hele Danmark. Vi er beliggende på Sjælland, men vi har samarbejdspartnere med terminaler i hele landet. Det betyder, at uanset hvor i landet, du har brug for levering, er du garanteret dag-til-dag-levering med os som din leveringspartner.

Vores mål er at være dit foretrukne valg, når det gælder køletransport. Vores dygtige chauffører sørger altid for, at dine varer kommer sikkert frem, og at afhentning og levering altid foregår til den aftalte tid.

Altid korrekt håndtering af dine varer

Køletransport af varer som f.eks. frugt og grønt, fersk kød eller mejeriprodukter kræver ekspertise, som sikrer korrekt temperering af varerne hele vejen. Hos KF Transport er vi er specialister inden for køle-og frysetransport, og vi har stor erfaring med specialtransport af alle typer temperaturfølsomme varer.

For at sikre korrekt håndtering af dine varer styrer vi temperaturen under hele transporten. Den mindste temperaturafvigelse kan være afgørende, og vi sørger derfor altid for en ubrudt kølekæde af dine varer. På den måde er du sikret samme kvalitet af varen fra afhentning til levering.

Vi prioriterer altid den personlige kontakt til vores kunder, og vi giver os tid til at sætte os ind i dine ønsker og behov. På den måde kan vi finde den bedste løsning til lige netop din opgave, og du kan være sikker på, at dine kølevarer er i gode hænder hele vejen.

EKSPERTISE

Vi behandler ofte særtransport

Hurtig levering

Vi sørger for dag-til-dag-levering

Høj service

Vi giver os tid til dig og sætter os ind i dine behov

Privat og ehrverv

Vi leverer både til virksomheder og private

Kontakt os og få et tilbud på køletransport

Har du behov for transport af kølevarer? Kontakt os for at få et tilbud på din opgave og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med køletransport. Du er velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.  Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi dækker hele landet fra dag til dag

Med vores samarbejdspartnere har vi terminaler rundt i hele landet, så vi kan få dækket alle hjørner og kanter af Danmark. Det betyder også, at vi tilbyder dag-til-dag-levering, hvilket vil sige, at når du vælger os som dit transportfirma, er du sikker på, at dit gods kommer frem allerede dagen efter afhentning.