Køletransport

Hos KF Transport har vi stor ekspertise i specialtransport og distribution af temperaturfølsomme forsendelser. Vi afhenter og leverer hurtigt, præcist og sikkert alle typer af produkter, der kræver temperaturreguleret specialtransport fra dag til dag.


kontakt

EKSPERTISE

Vi behandler ofte temperaturfølsomme forsendelser


HURTIG LEVERING

Vi sørger for dag-til-dag-levering


HØJ SERVICE

Vi giver os tid til dig og sætter os ind i dine behov


PRIVAT OG ERHVERV

Vi leverer både til virksomheder og private

Køletransport af alle typer temperaturfølsomme forsendelser

Køletransport af eksempelvis frugt og grønt, fersk kød eller mejeriprodukter kræver stor ekspertise, så fødevarerne forbliver afkølede under hele transporten. Tiden og den korrekte temperaturregulering er derfor afgørende for kvalitetssikringen af dine kølevarer.

Hos KF Transport har vi stor erfaring med specialtransport af alle typer temperaturfølsomme forsendelser. Vi ved, at den mindste temperaturafvigelse kan være afgørende. Ved at styre temperaturen under hele transporten kan vi sikre en ubrudt kølekæde for dine produkter, så kvaliteten forbliver høj. Når du vælger vores køletransport, kan du derfor forvente, at kvaliteten af dine varer er den samme fra afhentning til levering.

Vi dækker hele landet fra dag til dag

Hos KF Transport afhenter vi dine varer i det aftalte tidsrum og leverer til den aftalte tid. Med vores samarbejdspartnere har vi terminaler rundt i hele landet, så vi kan få dækket alle hjørner og kanter af Danmark.

Vi tilbyder derfor dag-til-dag-levering, hvilket vil sige, at når du vælger vores køletransport, er du sikker på, at dine varer kommer frem allerede dagen efter afhentning. Vores india font v1 crack download fagligt kompetente chauffører sikrer, at dine tempererede varer håndteres korrekt hele vejen og kommer frem i samme kvalitet, som vi afhentede dem.

KF Transport er klar til at hjælpe dig

Hos KF Transport prioriterer vi den personlige kontakt til vores kunder, da vi tror på, at den gode relation skaber det bedste samarbejde. Vi giver os derfor tid til at sætte активация corel draw 2018 os ind i dine behov og ønsker. Det er vigtigt for os, at transport og levering foregår på dine præmisser, så du føler dig sikker, når du sender dine kølevarer afsted med os.

Kontakt os, og hør mere om vores køletransport

Vil du gerne have et tilbud på en konkret opgave? Eller ønsker du yderligere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med køletransport? Så er du altid guitar rig 5 torrent velkommen til at kontakte os for at høre mere. Ring til os på tlf. +45 31 32 07 17, skriv til os via mail info@koelogfrys.dk eller udfyld vores kontaktformular.

KF Transport kører i hele Danmark – også med dag-til-dag-levering

 

Ekspertise

Vi behandler ofte temperaturfølsomme forsendelser


Høj service

Vi giver os tid til dig og sætter os ind i dine behov


Hurtig levering

Vi sørger for dag-til-dag-levering


Privat og erhverv

Vi leverer både til virksomheder og private


kontakt

Scroll til toppen

KOntakt

Vi svarer normalt indenfor 24 timer

Track & trace

Indtast dit ordrenr, så klarer vi resten


Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.